mandag den 3. juni 2013

Sommeren 2012

Dette indlæg er oprettet med henblik på deltagelse i konkurrence om 10.000 kr til en rejse med Spies.dk. Har du lyst til at stemme på mig? Så gør det her 

Som mange har jer nok ved var vi sidste sommer 5 uger i Indonesien, heriblant Ubud, som ligger på Bali.


Ubud er en sand kulturby midt på Bali. Vi boede lige over Monkey forrest, som er en park hvor aber kan gå frit rundt.

Vi havde rundet bageren om morgenen for at købe lidt lækkert til turen i Monkey forrest. Vi var glade for at komme til et turiststed hvor vi kunne købe et rigtig stykke brød (læs: toastbrød er ikke rigtig mad!).

Vi når lige ind i Monkey forrest og undre (og ærger) os over der står man ikke må have mad med. Simon, min kæreste, var ellers i gang med at spise en bolle - eller det var han så ikke så længe. Der kommer en hurtig lille abe og snupper bollen. Vi tænker at vi nok hellere må få puttet resten af bollerne i tasken inden vi kommer længere ind i parken. Af med tasken - og en to tre - mange hurtige aber snupper tasken!!
Simon når heldigvis lige at træde på stroppen og dermed undgår vi at miste vores penge, kort osv. Resten af den dag i parken rørte man ikke ved sin taske og man tog ikke noget at drikke selvom det var 40 grader.Nej, jeg skal ikke tættere på.Ahh....1 kommentar:

  1. Årh Bali.. Skønne minder, var der i 2011, det er en fantastisk ø. Var også i Indonesien, rigtig dejlig ferie.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!