mandag den 23. juni 2014

Weekenden

Den har budt på lidt af hvert.

Søndag var jeg frisk, drog afsted mod Kreakælderen kl. 8.10, og blev der hele dagen. Der blev malet, banket, boret og hængt ting op på væggene.

 Ude samme tid som hundelufterne
 Stor pose med garn - fandt jeg i kælderen da jeg ryddede lidt op
 Lys i pæren i vores loungestue. Den er en gave fra nabobutikken Octobulb. Så fin!
 Jeg elsker gratis ting. Jeg fik dette trådkurv stativ gratis, og gik i gang med lidt oprydning af stof og garn lageret. Puha.
 Nogle af de nyeste erhvervede stoffer. Elsker retro!
  En lille smule krea skulle jeg også nå. Det blev et eksperiment med hjemmeskårede stempler og et stofnet. Mangler lige den sorte flødebolle på nogle af isene.

 Vi fik hængt en stang med små plastbokse op over symaskinebordet. Perfekt til saks, opsprætter og hvad man nu lige skal have ved hånden.
Og sidst men ikke mindst, fik jeg hængt de to store reoler op i vores lille showroom. Det pyntede og vi fik fordelt tingene lidt. Vi har ikke så meget endnu - men det skal vi nok komme efter!

Vindueskarmen er også blevet malet atter en gang og nogle bogkasser har fået et par ture. Glæder mig til at vi kan pynte i vinduet og få hængt lidt mere op på væggene. Det går da fremad!

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud. Din "baby" bliver nusset og pusset så det er en lyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine. Det er i den grad en lyst - en kæmpe lyst og drøm om et stort fælles kreativt sted hvor det er rart at være. Det er det som driver mig. Og giver mig energi til lige at male en aften efter arbejde. Gab.

   Slet
  2. Haha, du kører hårdt på. Pas nu på dig selv, ikke? Jeg bliver virkelig glad af at se al den energi der bliver lagt i kælderen, og det inspirerer mig meget og jeg er så glad på dine vegne over, at det bliver så flot.

   Slet
  3. Der er heldigvis ikke særlig lang vej igen før det grundlæggende er helt færdigt. Så bliver det kun når der trænger til fornyelse og blive lavet om. Kommer du ikke til hækle/strikkecafe snart? Ville være hyggeligt at hilse på dig :)

   Slet
  4. Det er godt at høre. Jo, jeg må snart se, om det ikke kan passe ind. Nu husker jeg ikke datoen for den næste gang, men jeg kan huske, at jeg ikke kunne. Øvs!

   Slet
  5. Du må komme en af de andre gange :)

   Slet
 2. Hvor ser det bare godt ud Anne-Sofie :-) Det er altså en brand-god ide med krea-kælder og sammenhold :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Det bliver så fint og vi har det rigtig hyggeligt :)

   Slet
 3. Jeg synes da der er meget i showroomet allerede

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også prøvet at rykke frem på hylderne og fordele godt, så det ser ud af noget :)

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!