torsdag den 18. oktober 2012

Jeg forsøger endnu en gang

At lære mig selv at hækle. Har ikke tal på gangene! Men kender du en nem nybegynder opskrift jeg kan give mig i kast med? Lige nu har jeg igen bare øvet luft, kæde og en helvede masse fastmasker!

8 kommentarer:

 1. Hej Anne-Sofie.
  Der er lavet et hæfte, tror nok det hedder hækleskolen ( kan lige finde ud af det, når jeg kommer hjem fra Sommerhus. Vi er på Samsøvej på Røsnæs)
  Jeg har hæftet derhjemme, og har haft det fremme når der skulle øves!:)
  Ha en god aften.
  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Jeg har hørt om hækleskolen, men aldrig fået det købt. Måske min dygtige storesøster ligger inde med det, hun har næppe brug for det, så kan jeg låne det af hende :)
   Vi er jo lige nede på Standparkvej nr. 62 (Strandhuset)! Så det kan jo snildt være vi støder ind i hinanden! Ville mægtig gerne besøge din butik i morgen - har du åben? Vi har dog ingen bil og en hulens masse opgaver der skal skrives :( Men nu må vi se hvad dagen bringer!
   Hav en dejlig aften (deroppe, kan man vel godt sige i dette bakkede landskab?)
   Kh Anne-Sofie

   Slet
 2. God fornøjelse :-) Det er super nemt - når du først har fået det lært :-) Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, det er sjovt, det var også det damen sagde da jeg købte garn til mit første strikkeprojekt - det er jo nemt! Men jeg klør bare på..

   Slet
 3. Jeg har ikke lige nogen opskrift på stående fod, men et par gode nybegynder hækle sider:

  Mimis Ego, der har en lille hækleskole
  Drops garnstudio, der har mange video har hvordan forskellige masker hækles.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Garn studio er guld værd. Her har jeg lært at strikke og strikket en del af deres opskrifter! Så mon ikke deres intro kan hjælpe mig lidt med hæklerierne? Indtil videre har jeg kun dummet mig ved at lave 62 halvstangmasker i stedet for stangmasker. Hihi. Men op med det og forfra :)

   Slet
 4. Det er nemt at hækle når først man har knækket koden..! Jeg lærte mig selv at hækle ud fra Drops' videoer. De er så gode! Jeg glæder mig til at se hvad du kommer frem til:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så skal jeg bare lige knække den :) Jeg er godt på vej, tror jeg. Lige pt. er det bare øvelse, så det hives op og startes forfra gang på gang :) Tålmodighed er godt at have!
   Hav en fortsat dejlig dag!
   Kh Anne-Sofie

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!