onsdag den 8. maj 2013

Grim grim griiim

Der er vist ikke meget mere at sige. Jeg har meldt min lillebror's køkken til "Danmarks grimmeste køkken". Så hvis du vil hjælpe os med at vinde 100.000 kr til et nyt, så klik her.Begrundelsen for hvorfor vi skal vinde, den læser du når du kommer ind til afstemningssiden.
Så smid en stemme - PLEASE!

2 kommentarer:

 1. Du og din lillebror har min stemme!! Det gulv der, jeg forstår ikke hvad der er sket. Om det startede med en der tabte en bøtte grøn maling eller??

  Og hold da op en dedikeret far I har. Hatten af for ham :-) Tror min far er glad for, at han bare har 3 børn, hvoraf den ene er håndværker og klarer sit eget selv. Så er der kun søster og jeg tilbage at hjælpe med istandsættelse.

  Krydser fingre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega hatten af for min far :))
   Spørg mig ikke hvad tanken er bag farven på gulvet. Min bror har netop overtaget lejligheden, og så vidt vi kunne greje ud af sælger, så var det fordi det var et kork gulv at han har malet det. Farven? Ja, det forstår vi heller ikke. Men synes sgu prikken over i'et er de røde fejelister som så fint er sat på i det rædselsfulde køkken! Men pizzabrochuren på billedet er egentlig godt placeret, for det er nok ikke madlavning der sker i det køkken.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!