mandag den 10. juni 2013

Dejlig byttehandel

I dag kom en pakke som gjorde mandagen MEGET bedre. Den indeholdte flotte tapeter, som jeg har byttet med Marthe.
Jeg fandt også en meter tapet i mine gemmer, som jeg egentlig synes er rigtig fint. Tænker lidt at den kunne blive i en ramme som et billede.

Husk at jeg bytter tapet og se nogle af varianterne under siden "Tapetbytte", tryk her.

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Her har det været den næsten sidste weekend med opgaveskrivning, det har været dejligt! 
Desværre havde jeg en ubehagelig oplevelse lørdag, da en mand i vores gård faldt om. Jeg har stået i situationen før, og altid glædet mig over at være tæt på hospitalet, og bo i København så ambulancen kommer hurtigt. Alle som har prøvet at vente på en ambulance ved at tiden føles som en evighed, men denne gang tog jeg altså tid. 11 minutter! Jeg kan fandme cykle til hospitalet på den tid! 
Det rystede mig lidt, og jeg tør ikke tænke på udkantsdanmark, hvis dette er den nye standard for Kbh, så jeg vælger at tro at det er det ikke. 
Der er forresten intet som folk der ikke viger for ambulancer, der kan bringe mit pis i kog. Men det forstår man nok først når man selv en dag har stået en i situation hvor det ene minutter man lige vælger at krydse vejen fordi der er grønt for dig, og du godt lige kan nå det før ambulancen kører over for rødt, er i skyld i om personen overlever eller ej. 

3 kommentarer:

 1. En halv time - det er den tid man regner med at det tager en ambulance at nå frem (i gennemsnittet) i Danmark. Det er i hvert fald hvad jeg har lært på sygehjælperkursus.
  Så hvis det har taget 11 minutter i KBH, så er de noget længere tid om at komme frem i en stor del af landet. Desværre.

  Og ja, det kan også VIRKELIG sætte mit p*s i kog når folk ikke flytter sig for udrykningskøretøjer.
  Jeg har selv prøvet at stå på et skadested i indre KBH med en tilskadekommen og set hvordan ambulancen måtte holde tilbage for et par biler der 'lige skulle over krydset' inden den kunne komme helt frem til os.
  Heldigvis var den tilskadekomne ikke så slemt tilskadekommen, men det kunne han have været.

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Sofie

  Du har vundet en gveaway hos mig. Mailer du mig lige din adresse?

  kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Fy da føj, jeg håber du er ok?
  Kan kun give dig ret i, at dem der ikke viger for en ambulance, det kan ihvertfald også sætte mit pis i kog!!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!