fredag den 25. oktober 2013

Julemarked på Musicon i Roskilde

Du kan møde mig på julemarked i Roskilde i år.

Jeg har netop tilmeldt mig sammen med 3 andre bloggere og er i fuld gang med at producere rigtig mange lækkerier til at have med.

På Instagram har vi lavet vores eget hashtag for vores bod #fsdjjulemarked, hvor vi ligger sneak peaks op af de ting vi har med på markedet.

Her er 2 sneak peaks af mine produkter

 Bløde velour baby bukser i 4 forskellige størrelser med masser af lækre detaljer

Nøglesnore i en lækker blanding af både retroprints og grafiske prints.Markedet foregår den 30. november og 1. december i Roskilde, og du kan læse mere om det på deres hjemmeside her


Mon vi ses?

10 kommentarer:

 1. Uhh det lyder super hyggeligt. Det ville jeg rigtig gerne - og jeg bor endda ikke så langt fra Roskilde. Men den weekend er desværre allerede proppet med juleri og fødselsdag.
  Held og lykke med salget af dine ting :-)

  SvarSlet
 2. Hvor bliver det spændende! Det kunne da godt være man lige skulle smutte en tur mod Roskilde. Held og lykke med forberedelserne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kig forbi! Vil gerne hilse på dig

   Slet
 3. Ej det er så fedt. Var der sidste år som gæst. Dejligt julemarked. Glæder mig til at se hvad i finder på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og kom endelig igen :) Glæder mig til at opleve markedet og til at stå på den anden side af bordet og sludre med folk.

   Slet
 4. Ej, det lyder fedt. Jeg regner med at kigge forbi sammen med min datter. Vi var der sidste år. På trods af kulden (der var ret koldt inde i hallen) så var det ret fedt. Det var i hvert fald ikke bare noget gammel skrammel der blev solgt, hvilket jeg ofte synes det er på julemarkeder. Jeg har faktisk set frem til det julemarked i et helt år - på en måde i hvert fald :-)
  Flotte farver - mon ikke det er en lomme?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hvert fald en lomme. Som jeg skrev til dig i mailen er der i år varme på (heldigvis da!). Jeg håber du kigger forbi.

   Slet
 5. Det lyder ret interessant. Jeg tror vi kigger forbi :-)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!