lørdag den 16. november 2013

Succes og tips til deling

Trykknapper. Hm. Det har jeg ikke prøvet før, men da jeg jo har syet abebodyen til lillemanden, så skal den jo laves færdig inden den bliver for lille.

Så ser man mig stå her torsdag aften og hamre og banke på min gamle lorte tang.
Jeg vidste at Anna havde anbefalet trykknapper fra stof og stil, og en prym tang.
Jeg forhørte mig yderligere på instagram og mange svarede hammer - men det var ingen succes.

Derfor lokkede jeg kæresten i bilka efter han endelig forlod kontoret kl 20 - og købte en prym tang til mig.
Rigtig glad - for sådan noget gider han normalt ALDRIG.
Så mindre glad da jeg manglede plastikdimserne til at sætte knapperne i med!
Men det fiksede jeg så i går - og jeg kan kun anbefale en ting: PRYM TANG og plastikdimser som man får med når man køber en pakke prym trykknapper. Det er en leg at sætte dem i nu!
Og fik også sat dem i en fin leopardbody jeg har syet.


Jeg overvejer om de skal med på julemarkedet sammen leoleggingsene - men sådan en body tager tid - hvad tror I folk vil betale for sådan en?

5 kommentarer:

 1. Den tang er ikk til at leve uden... Jeg købte den for år tilbage og trods jeg ikk bruger trykknapper meget vil jeg ikk undvære den et øjeblik. Man må ikk gå ned på udstyr. :o)

  SvarSlet
 2. Ihh den er fin den body. Og kan så godt forstå dine overvejelser vedr. prissætning i forhold til arbejdsmængden. Kan du ikke lave en eller to mere og have hængende, med en "sys på bestilling" seddel? Så er der ikke så meget spildt arbejde hvis de ikke bliver solgt til den pris du har sat? Alternativt kan du jo også sælge den i sæt, hvor man så får lidt rabat på leggings'ne? Det hele afhænger selvfølgelig af den pris du har sat og den kender jeg ikke ;-) Håber vi ses dernede, det er et skønt julemarkede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det kunne jeg selvfølgelig - ved dog ikke om folk vil bestille det så! Jeg har syet to stks indtil videre, og jeg tror bare at prisen må være som den er, jeg kan da se at andre tager lige så mange penge for det eller mere. Men tak for inputs! Hvis du kommer forbi, så ses vi da ;)

   Slet
 3. Jeg må altså have sådan en prym tang, for det lyder da nemmere end med hammeren :) Synes også det kan være svært med prissætningen, for materialemængden kan være lille men arbejdsbyrden stor og det kan jo ikke altid ses, men er sikker på du rammer en god pris :) kh Pia

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!