mandag den 27. januar 2014

DIY: Bygget reol omkring rør i gammel lejlighed

Vores lejlighed er fra 1920'erne. Derfor er fjernvarmen kommet længe efter lejligheden blev bygget. Det samme er varmt vands rørerne og alle de andre rør.
Derfor har vi sådan nogle i nogle af hjørnerne i lejligheden. Skide irriterende - for man kan ligesom ikke sætte et møbel helt ind i hjørnet. Men hey - så kom der en ide.
Vi har savet ud i to lange bogkasser og bagefter sat tapet over hullet i bagbeklædningen. Jeg har taget en del billeder af det - og håber I kan fange ideen fra dem - ellers spørg løs.Håber I kan bruge ideen - for jeg ved problemet findes i mange lejligheder..

14 kommentarer:

 1. Det er en super god ide og det ser virkelig godt ud!! :D
  Vi har ingen dumme rør, men hvis vi havde så ville jeg da helt sikkert bruge din ide! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh det skal I kun være glade for :)

   Slet
 2. Hvor er det fint! God ide med tapet ;-) Vi har også en masse rør, men i gang og badeværelse, hvor der alligevel ikke rigtig er plads til reoler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det har vi også - i badeværelset. Men faktisk har vi valgt at fremhæve dem med sort maling istedet for at dække til. Det giver noget charme med dem, man ved man bor i en gammel lejlighed!

   Slet
 3. Det er så smart og resultatet er blevet så godt. Lækkert tapet du har valgt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er blevet rigtig godt, og dejligt kæresten også gad! Synes også tapetet er fint, selvom jeg nok alene havde valgt noget af det gule.

   Slet
 4. Fantastisk løsning!! Og rigtig fint tapet + skåle :-)

  SvarSlet
 5. Det er en god ide, Anne-Sofie og dejligt med ekstra skabsplads :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Har længe ønsket mig et væg vitrineskab, men der kan ikke være vin i. Så vi måtte jo lige finde en anden løsning

   Slet
 6. Det er simpelthen så smart fundet på!. Vi har også en del rør i vores lejlighed som forhindrer at man kan have noget stående. Så tusinde tak for ideen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kender det jo kun alt for godt.. Velbekomme :)

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!