torsdag den 6. marts 2014

Velkommen til blogland

Jeg håber I vil tage godt imod Signe og hendes blog. Signe er en tidligere kollega, som jeg opfordrede til at starte en blog og det har hun gjort nu. Du finder hendes blog her.

Jeg har givet Signe et indlæg til at fortælle lidt om hende selv, hendes blog og sådan.
Håber I vil tage godt imod hende her i blogland.
Hvem er jeg?
Jeg hedder Signe Rask Nielsen og jeg er 36 år. Jeg bor i Ølstykke sammen med min mand og vores to hunde Maggi og Victor. Vi flyttede til Ølstykke for 3 år siden og her bor vi sammen med min svigerfar og hans hund Huggo. Det giver et skønt og livligt hjem fuld af familieliv, haveliv og hundeliv – og for mit vedkommende også krealiv.
Jeg arbejder i København, hvor jeg udvikler kurser til lægemiddelindustrien. Det har ikke meget med krealiv og blogging at gøre, men det er dejligt med mange forskellige aspekter i livet, så det passer mig fint.
Inspiration
Idéer kommer i bølger og strømme og nogen gange er det svært at vide, hvor de kommer fra. Jeg bruger selvfølgelig blogs en hel del, og jeg elsker at sætte mig med iPaden og se, hvad I alle sammen har lagt op. Der er utrolig mange dygtige bloggere derude, og som ny blogger er jeg virkelig imponeret over, hvordan man kan få bloggen til at se professionel ud med ganske få midler.
Jeg følger både kreablogs, modeblogs og indretningsblogs, og jeg synes at de supplerer hinanden godt som inspiration til de ting jeg laver.
Jeg går også til syning hos Line fra Marapytta og her får jeg naturligvis meget konkret inspiration til nye ting at sy.

 Hvorfor nu en blog?
Jeg tror jeg havde læst blogs i et par år, før jeg selv begyndte at overveje det. I foråret sidste år blev jeg færdig med en HD uddannelse, og det gav mig jo en del mere fritid. Det gjorde tanken om en blog mere præsent. Derudover mødte jeg forskellige steder bloggere, som opfordrede mig til at starte. Det var blandt andet Anne-Sofie, som jeg mødte på mit arbejde. Hun fortalte om sit blogunivers, og dér tænkte jeg, at det kunne være sjovt at starte.
Bloggen kom til at hedde bynuggo fordi mit kælenavn er Nuggo. Det er min mand, der kalder mig Nuggo – og det står sågar i hans vielsesring.
Jeg synes det er sjovt at kunne dele mine resultater med andre, og det er fantastisk at få respons. Selv om min blog er ny, synes jeg allerede, at jeg får nogle søde kommentarer. Det er en vild tanke, at folk, som man ikke kender følger min blog.
Jeg ved, at jeg har meget at lære om blogging og jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at blive bedre til at tage billeder – og måske også få mod til selv at figurere på billederne.
Jeg glæder mig også rigtig meget til forhåbentlig at få anledning til at møde flere af jer bloggere derude.


Velkommen til blogland, Signe

5 kommentarer:

 1. Velkommen ;) Og dejligt at vide der bor andre bloggere i mit nabolag :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo faktisk på din blog jeg fandt Signes! Du har linket til hendes giveaway :)

   Slet
  2. Haha, ej hvor pudsigt.. Kan ikke huske hvordan jeg 'fandt' hende :)

   Slet
 2. Hun ser sød ud, så må heller gå ind og hilse på :-)

  SvarSlet
 3. Jamen velkommen til Signe, hyggeligt at læse lidt baggrund :)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!