onsdag den 17. september 2014

Det står lidt stille herhjemme

Selvom jeg har forberedt gratis hækleopskrifter, billeder af det seneste som er røget igennem symaskinen og meget mere, så går det lidt langsomt herhjemme.

Tirsdag i sidste uge blev jeg nemlig ringet op på vej til arbejde, kæresten var kørt galt på cykel. Heldigvis slap hovedet for andet end hjernerystelse - han havde ikke cykelhjelm på. Jeg må indrømme at jeg heller aldrig kører med cykelhjelm, til trods for de seneste indlæg bare her i blogland bl.a. hos Maria. Det er aldrig blevet en vane for mig og det er så skide besværligt med hestehalen. Men de seneste par dage har jeg spændt hjelmen og forsøger at gøre det til en vane. For hvem kan undvære sit hoved?

Han 'slap' med et stk brækket arm. Den ene knogle i underarmen knækkede mens den anden blev revet fra hånden. Tirsdag aften lå han på operationsbordet på Riget og onsdag aften fik vi endelig lov at komme hjem.Jeg skal lige vænne mig til at gøre alt selv. Det er hårdt og begynder at tænke på hvordan livet med børn mon er! Små hjælpeløse væsner - sådan et har jeg fået nu, blot lidt større.


8 kommentarer:

 1. Jeg har selv haft samme forbehold for cykelhjelm, men nu har jeg købt én der er lavet således at der er plads til hestehale eller lidt løs knold.
  http://www.buhlcykler.dk/specialized-duet-sort-emerald.html
  Og så har de også en model der hedder Chamonix, som ligeledes har plads....bare et lille tip :)

  SvarSlet
 2. Godt der trods alt ikke skete mere, det kunne jo have gået rullende galt, når nu han ikke havde hjelmen på.
  Rigtig god bedring med ham og husk at spænde cykelhjelmen

  SvarSlet
 3. Øv sikke en omgang!
  Mht små børn, så er det nok mere accepterende som mor, man har så meget man skal hele tiden.. Men med en bedre halvdel der pludselig bliver hjælpeløs er man jo ikke heeeelt så forberedt ;) Og der medfølger trods alt heller ikke en barsel ;) hehe

  SvarSlet
 4. Det lyder ikke godt, men heldig han slap så billigt, han må have købt sig en cykelhjelm...

  Kender alt for godt det med et større hjælpeløst barn, det er næsten som at have ti af de små børn ;-))

  God bedring med ham og håber ikke det bliver for hårdt for dig <3

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Øv øv øv! Rigtig god bedring med ham - og kan han så få købt sig en hjelm!!! Herhjemme er manden styrtet 2 gange på sin cykel, heldigvis med hjelm på - første gang kom han hjem med en totalt flækket hjelm og ellers kun store hudafskrabninger, tænk hvis han ingen hjelm havde haft på, jeg tør slet slet ikke tænke tanken til ende..
  Jeg så lige i Marias indlæg at nogle kommenterede på hjelme i børnehaverne - jeg har netop fået indført hjelme i min datters børnehave da jeg fortalte dem at man altså også kunne slå hovedet på løbecykler!? Deres svar umiddelbart "jamen vi har aldrig haft nogen skader" hvortil jeg svarede "skal I ringe 1-1-2 før I indfører hjelme?" Pædagogen blev sur, men sjovt nok havde de købt hjelme allerede 2 dage senere. Skal lige siges at min datter har haft egen hjelm med længe da vi simpelthen ikke ville løbe risikoen. Vi kører alle 4 med hjelm og kunne ikke drømme om andet uanset ødelagt hår ;) og så skal det lige siges at jeg ggenerelt kun har godt at sige om pædagogerne i datterens børnehave og at jeg har rost dem stort for deres indkøb af hjelme som nu bliver brugt af alle der kører på to hjul på legepladsen :)

  SvarSlet
 6. God bedring med kæresten. Om et par dage kan han forhåbentligt hjælpe lidt til igen.
  Ved ikke hvordan det er med en kæreste med 1 brækket arm, men ved hvor hårdt det er med et barn der har brækket begge arme samtidigt.
  Held og lykke fremover.

  SvarSlet
 7. God bedring med det store hjælpeløse væsen <3

  SvarSlet
 8. God bedring til din anden halvdel, puha godt der ikke skete mere med ham.

  Jeg har en cykelhjelm, men glemmer den simpelthen og dum vane. Dog når jeg mountainbiker har jeg den altid på, nok fordi jeg har brugt hjelm fra starten af .

  Jeg vil og skal have gjort det til en vane at tage hjelm på, det er for dumt at lade vær'.

  Jeg har en label bag på min hjelm hvor der står.

  "Love my brain"

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!