mandag den 15. december 2014

Nu skal jeg lære at strikke (mere) og et lille garntip på -50%

Som mange af jer måske ved så er den fysiske butik Tusindfryd lukket ned. Et stort tab for os på Østerbro som endelig havde lidt mere end en garnbutik at vælge.

Jeg har fået købt lækker blød engleuld fra Tusindfryd og i går aftes satte jeg mig atter med strikkepindene og var lidt utro mod min elskede hæklenål. Jeg kan sagtens strikke, men jeg er ikke god. Jeg skal træne og forhåbentlig går det lige så hurtigt som da jeg knækkede hæklekoden for kun et år siden.Så med engleuld på pindene vil jeg give jer et tip om -50 % på restpartier af engleuld, hverdagsuld og meget mere i den gamle butik Tusindfryd på Østerbro. Gælder i dag fra kl 14 til 20 og torsdag fra kl 14 til 20.

2 kommentarer:

 1. Jeg gad også godt blive bedre til at strikke. Hvad skal du i gang med? Input til strikkebegyndere er meget velkomne :-)
  Er pt. i gang med noget så originalt som et halstørklæde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en babyvest - et ok begynderprojekt, uden at være halstørklæde og pandebånd. Det gider jeg nemlig ikke. Der kommer nok mange flere begynderprojekter her på bloggen efter denne strikkesucces. Vesten er næsten færdig :)

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!