søndag den 22. november 2015

Fisher Price fod- og håndklaver

Indlægget er sponsoreret af Fisher Price www.fisher-price.dk, men meninger og holdninger er mine egne!

Josephine har fået lov at teste et klaver fra Fisher Price, som man både kan spille på med sine hænder eller fødder. Derudover kan det også blot spille musik, hvilket også passer den lille frøken ganske glimrende. Så kan man jo ligge og se på de blinkende lys og lytte.


Indtil videre er de blinkende lys og musikken det største hit. Bevægelserne er ikke bevidste endnu, men når det kommer inden for de næste par uger,  er jeg sikker at det nok skal blive et hit. Faren synes også det er sjovt at spille på!


                                   


Postmanden fik også fornøjelsen af både musik og lys på sin rute, for klaveret var tændt inde i pakken og spillede ved blot den mindste berøring. Han var glad for at vi var hjemme da han kom forbi med pakken! Han var ved at være en smule træt af den..


2 kommentarer:

  1. Hvor sødt :) og sjovt med posten - det minder mig omen Lamaze hest min vveninde købte til Magne da han var helt lille - hun kom med toget, og hele vejen havde folk kigget underligt overbærende på hende fordi hendes taske hvor pakken lå havde vrinsket, prustet og galopperet hele turen pga togets rystelser :D hun var også godt træt af den da hun nåede frem ;)

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!