mandag den 2. november 2015

Pusletaske

Endelig fik jeg taget lidt billeder af den pusletaske jeg har syet. Jeg er godt tilfreds med resultatet, og den har taget et stykke tid at sy, primært pga læderstropperne som skulle have lavet huller og syes på i hånden, da det er meget tyk kernelæder.


Den har masser af lommer til ting i siderne og jeg har lavet lommer med lynlås i disse (foeret med samme libertystof som resten af tasken). Madrassen kan tages ud og vaskes - den knappes blot af. Jeg har syet elastiklagner til madrassen af tisseunderlag. Den lukkes nemt ved hjælp af KAM-knapper og træknappen foroven. Uden på er der endnu en lomme. Indeni er det det smukke betsy liberty stof, som desværre ikke kommer til sin ret på billederne pga. lyset.

Det kan ses bedre på dette billede, hvor foret i lommen også kan ses.

Den skal vi nok få rigtig meget glæde af! 

4 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Kiggede tilfældigt på en Ida Issing pusletaske og tænkte at den vil jeg kunne sy selv. Din er dog mere avanceret med alle de lommer. Det må komme på min to-do liste.
    Frkfridaskludeskab.wordpress.com

    SvarSlet
  2. Virkelig flot og meget mere anvendelig end den købe pusletaske vi havde til Magne... til Luna fik jeg en lidt bedre (skulle jo pludselig have plads til udstyr til to blebørn) men stadig ikke lige så smart og anvendelig som dit - virkelig gennemtænkt, den bliver du glad for :)

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!