torsdag den 30. maj 2013

Et lille surt opstød

Jeg elsker Blogland. Jeg elsker at der er plads til alle. Jeg elsker byttehandler. Jeg elsker folks kreativitet og altid gode humør.

Men et lille surt opstød herfra. Jeg lavede en lille leg for mange måneder siden. Vi byttede ting og sager, og selvom der kun var plads til 2, så tog jeg flere og flere ind. Fordi jeg elsker at bytte. Men hvad stiller man op når man stadig intet har fået retur? Jeg har rykket - en gang. Øv.

10 kommentarer:

 1. Ej hvor træls Anne-Sofie.....!
  Jeg er heller ikke altid sådan super hurtig til at få fulgt op på alle dem jeg aftaler dit og dat med, men jeg pejer at sende dem mails om at jeg ikke har glemt dem. Lige pt har jeg kun 1 hængeparti tilbage så er listen tom igen og jeg skal vist blive bedre til ikke at være den første der kæfter op og siger ahrmen det sender jeg da bare lige til dig *ha ha* jeg har til tider for meget om ørerne :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået "ikke-glemt-dig" mails, og jeg var heller ikke den hurtigste, for der er andre ting, som kommer før lige pludselig. Fuld forståelse! Men dejligt du snart har styr på det. Jeg har en lang bestillingsliste som venter når sommerferien melder sig.

   Slet
 2. Ej, det er da øv.... Jeg havde egentlig indtryk af at mange bloggere var ret reelle, men åbenbart ikke alle.
  Jeg ved sørme ikke hvad du skal stille op, sende modtageren af din gave en faktura, men så igen, det er måske heller ikke lige noget du får noget ud af. Måske skal du bare ignorerer vedkommende og lade være med at bytte med hende igen.
  Den leg gik jeg vist glip af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Jeg tror det var før du blev fast læser, der er hvert fald over 6 mdr siden legen kørte. Jeg gider ikke rigtig bruge mere tid på det, det er små ting som blev byttet for hyggens skyld omkring jul, men når der intet retur kommer, så tænker man altså lige - øv altså! Måske vi snart skulle lave en ny leg?

   Slet
 3. Sikke en øv situation.. Det er jo den slags, der kan ødelægge de hyggelige byttelege..

  Jeg synes du skal prøve at rykke igen... og så måske bare lige skrive en lille høflig kommentar på deres blog, om de har set din mail.. ;o) så har du givet lyd fra dig, både på mail og på blog.. så skulle de jo se det, selvom de ikke længere har deres mail.. :o)

  selvom man har meget om ørerne (som Libbie og mange af os andre ;o) ) så kan man da i det mindste svare på sin mail. ;o)

  Håber du snart hører noget fra dem..

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt forstå du er irriteret over.. Især fordi sådan en aftale/leg bygger på tillid.

  SvarSlet
 5. Hej Anne-Sofie

  Det er bestemt dårlig stil. Vil du ikke være sød at send din adresse til mig på min mail det kræver omsorg :-).

  Knp24@hotmail.com

  Mvh
  Kira

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Kira hvor er du sød! Men det kan jeg da slet slet ikke tage imod. Men jeg vil gerne bytte en lille ting med dig, mest fordi jeg nu er pisse nysgerrig over hvad du kunne finde på at sende mig!

   Slet
 6. Det synes jeg er rigtig dårlig stil - det er okay at der kan dukke et eller andet op, så man ikke lige får sendt, men så må man give besked.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Total dårlig stil,hvis du skal høre min mening. Jegsynes du endnu engang skal prøve at rykke for det, andet er der vidst ikke at gøre.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!