tirsdag den 3. september 2013

Hvem er din yndlingsblogger?

Jeg er faldet over en liste. På bloglovin kan man få inspiration til hvem man skal følge og det er inddelt i kategorier. Personligt, så læser jeg blogs som handler om kreativitet, indeholder DIYs, men også gerne har et personligt præg og lidt om personen bag.

Jeg undrer mig i høj grad over sammensætningen af listen. Mange af dem som ligger i toppen er ikke nogle jeg følger - og jeg ligger selv højere end nogle af dem som er mere aktive end mig og har mange kreative projekter - gad vide hvordan listen generes?
Jeg er nummer 41 - og det synes jeg fandme er sejt!
Det er egentlig lidt tilfældigt hvordan og hvem jeg har valgt at følge, og jeg hopper også fra hvis bloggen ikke længere er noget for mig (eksempelvis synes jeg at ideen om at tage 52 billeder af ens børn er god - for en selv - men når det er de eneste indlæg på en blog så er jeg altså videre - medmindre det er lille Ane!)

Nogle af dem jeg nyder at følge er Christina og Libbie fordi de syr så meget og altid er så søde og man kan virkelig mærke personen bag i skærmen. Alene det at tage billeder af sig selv - det er der for lidt bloggere som gør (inkl mig selv!). 
Anna er også fantastisk og deler mange DIY's!
Der er ingen tvivl om at når jeg trænger til lidt anden læsning (stadig med kreative inputs) så har jeg kigget forbi Elisabeth
Det samme gælder Meena, som har den dejligste dreng, fantastisk smag og en rigtig god historie også.

Jeg kunne nævne mange flere!
Hvilken er din yndlingsblogger og hvorfor?


20 kommentarer:

 1. ALTSÅ HVOR ER DU DEJLIG Anne-Sofie!!! Tusind tak for roserne :)
  Jeg elsker også at følge med her hos dig, jeg følger mange og har nok samme kriterier som dig. Jeg lukker stadig nye bloggere ind i mit univers, elsker når der er en vis form for go bag tasterne, der må gerne ske noget :)

  SvarSlet
 2. min er Jess fra http://www.craftinessisnotoptional.com/ - genrelt er rigtig mange af dem jeg følger mest udenlandse blogs. Marthe fra http://arvingencom.blogspot.dk/ er også super :)

  SvarSlet
 3. Sejt, at du ligger nr. 41!!! Og hvor er du sød:) Og selvom du er vild med Ane (hvilket er helt forståeligt, hun er jo verdens lækreste baby!), så regner jeg ikke med at blive babyblogger - og råb højt, hvis jeg gør! Men her i starten bliver I spammet for vildt;)

  Min liste (og nu vælger jeg med vilje ikke at nævne nogle, der allerede er nævnt):
  Har for nylig fundet Miriam's shoe-in shoes - egentlig er hun modeblogger, men hun er så personlig og helt fantastisk morsom. Tager også tit emner op til debat. Elsker hende!!!
  En anden jeg elsker er Trine med Hverdagsjunkie - er endnu ikke stødt på nogen anden blog, der er så velskrevet som hendes. Hun er dyb og dejlig:)
  Hos Frøken Jensen er der også super rart at være, både med hensyn til det personlige og kreative - og det samme gør sig gældende for søde Maria med bloggen Slinkys skaberier.
  Lille Lisas univers er en skøn blanding af baby, humor og nærvær.
  Til mit skønne barn er en rørende blog, hold dig væk hvis du ikke vil tude. En smuk fortælling fra en en mor, der har en lille prinsesse, der er født som dreng.
  Lortemor er bare ærlig og ligetil:)

  Jeg kunne blive ved! Jeg følger kun blogs, som jeg virkelig gider læse. Jeg får slet ikke kommenteret og anerkendt nok, men jeg er vild med alle dem jeg følger:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok råbe højt.
   Tak for bud, jeg har været inde og kigge og hoppet på nogle af dem :)

   Slet
 4. Tillykke med placeringen. Jeg har også godt undret mig over den liste, jeg ligger i øjeblikket på nr. 87. Ved virkelig ikke hvad de vurderer det ud fra.
  Tror egentligt ikke jeg har nogle yndlings blogs, jeg følger med i et bredt udvalg indenfor hverdgs-, mad- og krea-blogs. Men inden for hverdags blogs tror jeg at http://boligforeningen.tumblr.com/ tager 1. pladsen. Kan så godt lide hendes måde at observere tingene på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved virkelig ikke hvad den liste er dannet ud fra. ELSKER at følge med hos dig! Du burde klart være længere oppe hvis du spørger mig.

   Slet
 5. Jeg følger med på de kreative blogs. Gerne med syning og lign.
  Jeg har egentlig ikke rigtig slettet nogen fra min liste på dem jeg følger men der er bare indlæg som jeg springer over, som f.eks. de billede-reportager som du nævner. :o)

  Jeg har tidligere kun skrevet om de kreative ting, men der er begyndt at snige sig lidt andre ting fra livet ind.

  Jeg er bestemt en af dem som ikke rigtig tager billeder af mig selv.. Det er selvtilliden slet ikke til.. Men måske man skulle prøve.. på et tidspunkt ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg er meget enig med dig, og følger de samme blogge..... Startede selv op med de der uge fotos, synes faktisk det var en fin ide, da mange min familie læser med, så kunne de følge med i ungernes udvikling. Kunne dog mærke at jeg blev lidt stresset over det! Så stoppede igen!
  Tillykke med placeringen.... Aner ikke hvilken jeg selv har dog!
  Jeg sletter ikke som sådan nogen fra min blogliste, jeg hopper de indlæg over jeg ikke gider læse! Kan dog tydeligt se et skred i hvor meget der bliver delt af kreative udfoldelser på de forskellige "gamle" blogge..... Nogle af dem jeg startede med at læse i sin tid, er måske ikke dem der er så meget ved længere, da der ikke rigtig sker noget!
  Jeg synes også at der er nogle hvor der er lidt for meget "se mit hjem, jeg har alle de "rigtige" ting".

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig med de gamle blogge - måske de bare er gået lidt død i den?
   Det samme med se hvad jeg har. Ja alle kan sgu købe noget dyrt i en fin butik, men det gør ikke hjemmet smukt hvis du spørger mig. Elsker genbrug, gamle sager og hjemmelavede ting af samme grund.

   Slet
 7. Dejligt indlæg, og tillykke med placeringen :) Min yndlingsblog, er faktisk hende der ligger lige under dig, www.kvalitid.blogspot.dk en rigtig dejlig og god blog synes jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt, hende må jeg ind og lure på.

   Slet
 8. Fedt indlæg. Jeg følger også primært de kreative blogs, men hvor man samtidig også får lidt mere at vide om personen bag skærmen.
  Tror da lige jeg må ind og tjekke ud hvilken placering, jeg har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ind og kig. Du går ind på bloglovin og trykker på find blogs og så ned til DIY & Crafts :)

   Slet
  2. Kan ikke forstå hvorfor jeg ikke kan finde min. Tænkte på Oman skalinstalerer det på en eller anden måde, så ens blog kommer til at ligge under DIY og Craft?

   Slet
 9. Er den liste ikke lavet efter hvor mange følgere man har måske? Ej, jeg ved det ikke. Det er i hvert fald sjovt at se. Jeg følger rigtigt mange blogs, men jeg er også selektiv når jeg ser listen. Hvad jeg læser/ikke læser kommer meget an på, hvor ofte den slags indlæg popper op hos bloggeren. Jeg springer dog altid "jeg har testet regntøj" eller andre reklamer over.
  Jeg er rigtigt glad for at følge med hos dig. Jeg ved ikke, hvem der er min yndlingsblogger, for jeg synes der er så mange der laver vildt flotte ting (ja, det er meste krea-blogs jeg læser).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke den er lavet efter følgere - jeg har hvert fald ikke så mange at jeg burde ligge nr 41.
   Læser også mest krea-blogs, egentlig derfor jeg landede i blogland i sin tid :)

   Slet
 10. Forresten hvordan fandt du egentlig den der top blogs liste?

  SvarSlet
  Svar
  1. Har svaret der længere oppe, i din første kommentar :)

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!