onsdag den 16. oktober 2013

Dukkehus drømme

I sidste uge, da jeg skulle ned med skrald, faldt jeg over et stort dukkehus i vores storeskraldsrum.
Jeg kunne ikke lade det stå og fik slæbt det ned i kælderrummet. Det skal gemmes væk, for en dag at blive til et stort fint dukkehus til mine kommende børn. Jeg har altid drømt at bygge mit eget - men måske er det meget fint at starte med dette.

Min farfar byggede i sin tid et fint gråt dukkehus til min faster med elektrisk lys og det hele. Det bor stadig hos mine forældre - pt. i sommerhuset.

Har du nogensinde begivet dig ud i et dukkehus-projekt? Jeg drømmer om at sætte tapet på væggene, bygge møbler, måske en tilhørende garage og selvfølgelig små gardiner, dyner, puder og alt det andet som hører til.

6 kommentarer:

 1. Jeg er ikke begyndt, men har planer om det. Mit gamle dukkehus, som jeg arvede efter min mor, står stadig på mine forældres loft. Jeg vil rigtig gerne sætte det i stand, men er kun på drømmestadiet endnu :) kh Pia

  SvarSlet
 2. Ih hvor er det fint - der er da virkelig potentiale! Jeg kan godt forstå at du ikke kunne lade det stå:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at være et kup - og skønt det har ben under!

  SvarSlet
 4. Det bliver et vildt hyggeligt projekt, det er jeg sikker på.. :o) jeg har også planer om at lave dukkehus.. og jeg regner med at bygge det fra bunden.. Men det nok mest fordi jeg ikke har været så heldig at finde sådan en skat som du har fundet..

  SvarSlet
 5. Wow, et fedt fund - og så er det bare funktionelt, når man samtidig kan anvende det som "reol-opbevaring" (ser det ud til?!). Vi har at Lundby til at stå klar, til en dag jeg får en trang til sådan et projekt, men min datter skal vist være lidt større (1,5 år pt.), før det giver mening :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et smukt dukkehus. Jeg er helt vild med gulvene, som ser ud til at være sildebensmønster (hedder det ikke sådan?) i miniudgave. Dem må du altså ikke forandre! :-) Jeg købte også et gammelt dukkehus, ikke så pænt som dit, men et gammelt Lundbye hus, som jeg ville sætte i stand til Lara. Jeg kom aldrig så langt, og hun leger nu med det, som det er - med ituslåede ruder og vandskade i entreen, men det generer ikke hende:-) Når tiden bliver til det, vil jeg gå i gang. Men lige nu er det syningen, jeg prioriterer. Glæder mig til at se, hvad du får ud af det:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!