torsdag den 17. oktober 2013

Et råb fra mine læsere

Da jeg udgav dette indlæg i forbindelse med mange klager over død aktivitet i blogland, kom mine læsere med deres bud herpå - og jeg er faktisk ret enig!
Det er klart at Instagram er en konkurrent til Blogland og læser antal og ikke mindst kommentarer.
Men det er bloggeren som skal holde sine læsere til ilden!

Så til de 'gamle' bloggere:

Husk at forny jer
Husk at holde jeres aktivitet oppe
Husk for guds skyld at svare på de kommentarer, som folk forventer svar på!
Find nogle nye blogs at læse, bevæg dig rundt i blogland, skab nye kontakter, find nye ideer og veje din egen blog kan gå.
Lad vær at læn dig tilbage og brok dig - prøv noget aktivt. Deltag i et emne som vedrører din blog, eller find på din egen. Start en leg - gør noget!

Så vil nye også kigge forbi dig, nogle vil opdage din blog og blive hængende, men det kræver der sker noget på bloggen, og der er nogle spændende ideer eller indlæg man kan læse!
Så er opråbet for mine læsere (og lidt mig selv) givet videre!

Hav en dejlig torsdag :)

15 kommentarer:

 1. Hej

  Læste lige det andet indlæg..... Det var åbenbart gået min snude forbi! Jeg er helt på linie med det med "gamle/store" bloggere..... De hænger altså nogle gange lidt i koderne..... Jeg synes jeg ligger rigtig mange kommentarer der, men får ikke meget igen.... Hermed skal det siges at jeg også kan blive bedre til at lægge en hilsen!

  Super fint med dette lille opråb..... Men måske vi andre også skulle blive bedre til at afmelde os på læselisten hvis der ikke rigtig sker noget på bloggene, så er det til at se at læserne "keder" sig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bør vi nok - altså framelde os. Jeg har lige fundet din blog og den ser spændende ud - så nu kan du forvente lidt kommentarer fra mig :)

   Slet
 2. hov.. det indlæg har jeg haft overset. :o) men jeg er helt enig.. man kan ikke hvile på laurbærene hvis man vil have en aktiv blog..

  (jeg har desværre hængt lidt på indlæg de sidste par uger.. men jeg kan snart løfte sløret for det projekt som jeg har brugt mine aftener på.. Håber at jeg bliver færdig i aften.. :o)

  SvarSlet
 3. Rigitg godt indlæg :) Thumps up!

  SvarSlet
 4. enig ud af start hullerne ALLE mand .. :-)

  SvarSlet
 5. Helt enig Anne-Sofie og fedt du bringer det på banen.

  SvarSlet
 6. Enig - Men på den anden sid, så kan jeg godt tit spekulere over hvad der gør ideerne spændende - Hvad der gør at nogle blogs næsten fra den ene dag til den anden har 1000 læsere, og andre har skulle kæmpe en brav kamp for bare at få 100...

  SvarSlet
  Svar
  1. du har ret..... det ville være et tema til et godt indlæg!

   Slet
 7. Kan kun sige at jeg er enig!

  SvarSlet
 8. Det er nogle ret gode retningslinjer. Håber at folk vil tage dem til sig. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 9. enig enig enig!!!!
  Solrig weekend til dig.........og alle dem som læser med :-)

  SvarSlet
 10. Helt korrekt! Som Camilla Staack skriver ovenover bør man måske også blive bedre til at afmelde sig som læser, når der ikke sker noget på bloggen - så bliver bloggeren jo opmærksom på problemet :)

  Jeg forsøger selv af være flittig til at skrive kommentarer, der hvor jeg følger med, men der er klart plads til forbedring, så her får du en fra mig ;)

  SvarSlet
 11. Hørt! Jeg blev også lidt træt af at høre brokken fra nogle af de mest etablerede. For de får jo stadig 20 kommentarer for hver gang, jeg (og andre) får en eneste ;)
  Synes dog lige, at der mangler en tilføjelse til de gode råd: Pas på med de sponsorerede indlæg. Det kan godt være, at det er fedt at få telefoner, krus, McD-billetter, Kähler-ting og meget andet - men sååååå fedt er det altså heller ikke at læse om. Så pas på, at du ikke udflader netop det, der gjorde, at vi startede med at følge dig. Det er fair nok, at du gerne vil have alle mulige gratis ting - men det er også fair, at vi andre vælger, om vi gider læse det, hvis du ikke skriver om andet....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!