onsdag den 2. oktober 2013

En kommentar på kommentarerne og et ydmygt tak

Det popper op med indlæg om kommentarer på ens indlæg. Jeg vil bare give en lille kommentar med til hvad der får mig til at lægge / undlade at lægge en kommentar:

Bloglovin på mobilen - man kommer ikke ind på blogs'ene! Indlægget er placeret på en hvid baggrund og man får ikke engang de smukke blogsdesign at se. Yderligere er der intet kommentarfelt - så man skal ind på bloggen efterfølgende og smide sin kommentar. Jeg læser næsten alle indlæg på lille iPhone skærm - for jeg får sjældent tændt computeren, når jeg skal læse blogs. Jeg sidder ved den hele dagen, og når jeg kommer hjem, forsøger jeg at undlade at tænde den! Men jeg prøver så vidt muligt at trykke forbi bloggen og smide en kommentar - velvidende at denne tjeneste begrænser mine kommentarer, da jeg kan 'scrolle' igennem indlæg på ingen tid.


Kode på kommentarfeltet - når jeg sidder på min lille fedtede iphone skærm og har skrevet en kommentar og derefter skal taste nogle latterlige tal og bogstaver for at udgive den! Fjern det lort! Du får ikke spam kommentarer i så voldsom grad at det er nødvendigt! Når man bliver rettet af autocorrekt for 4 gang eller har tastet første bogstav forkert med sine pølsefingre - så giver jeg nogle gange op og tænker 'fuck it - den kommentar bliver ikke udgivet - så kan de sgu fjerne det lort'!
Så please - hvis du har det på - og vil have kommentarer (hvert fald af mig og sikkert også andre!) - så fjern det !!


Men jeg må også sige noget til alt denne kritik.
Jeg har aldrig fået så mange kommentarer som jeg gør nu!

Derfor kan jeg ikke helt tilmelde mig koret af dem som har mistet kommentarer - men blot forklare som ovenfor hvorfor jeg nogle gange smider færre kommentarer.Jeg er begyndt at få så meget feedback og kommentarer på bloggen.

Jeg er så taknemlig. Tusind tusind tak! Det gør bare det hele sjovere og bliv endelig ved!Mon ikke snart vi skal have en giveaway fordi I er så søde (og fordi jeg snart runder 100.000 sidevisninger)?

Hav en rigtig dejlig dag og smid nogle kommentarer hos mine dejlige medbloggere

21 kommentarer:

 1. enig de der koder er en døds synd de holder mig fra at kommentere ... og man får tilbage hvad man giver ud :-)

  SvarSlet
 2. Jeg mærker heller intet til 'spøgelsesland' hos mig, heldigvis:) Og nu har jeg fjernet koderne.... Men da de kom på fik jeg altså op til 10 spam-kommentarer dagligt:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Så kan jeg kommentere hos dig fra mobilen igen (eller rettere sagt mere!) :)

   Slet
 3. Jeg bliver også frustreret af de små koder man skal taste når man gerne vil sende en kommentar. Jeg får en del spam på min blog, men jeg synes at google er ret god til selv at markere kommentarene som spam.
  Fedt med antallet af sidevisninger! Tillykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis ingen spam - så måske derfor jeg også råber højt om at fjerne dem :)

   Slet
 4. Hurraaa for blogland! :-D
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 5. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om al denne snak om blogland ændrer sig eller ej. Måske jeg inderst inde bare synes, at de gamle bloggere også skal ruske lidt op i sig selv og svare på kommentarer og finde nye blogs at læse? Nogle bloggere er bare så gamle i gårde nu, at de tror de kan hvile på lauerbærene, men de skal jo stadig deltage i sammenholdet. Eller er det bare mig der skyder helt forbi?
  Ting vil aaaaltid ændre sig, og derfor må man følge med udviklingen og skabe nye måder at funger på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og nu kom det ud! Jeg har tænkt over det læææænge men undladt at sige det højt

   Slet
  2. Jeg blander mig lige her:-) Jeg tror der er noget om det du skriver;-)
   K.h.
   Christina

   Slet
  3. stinemor ... du har så ret ... en del gamle blogger fornyere sig ikke og de svare sjældent + de kikker ikke på nye blogge + de bliver på hjemmebanen (egen blog ) så nu har jeg sagt det højt :-)

   Slet
  4. Jeg stemmer i kor med dig her, Stinemor.
   Jeg synes godt nok hurtigt det kommer til at virke lidt som om at nogle af de "rutinerede" bloggere bliver lidt "fine i det" og ikke kan svare tilbage på en kommentar.
   Kommunikationen går jo begge veje. Synes ikke man kan tillade sig at klage over manglende kommentarer (absolut ikke myntet på dig Anne-Sofie), hvis man ikke selv svarer tilbage på de (omend få) kommentarer man nu engang får. I det tilfælde er morale godt og dobbeltmorale dobbelt så godt ;)

   Anne-Sofie, jeg nyder at følge dig på Instagram og også for nyligt her på din blog!

   Slet
  5. Interessant teori - kan være man skulle prøve at lufte den for dem som 'klager'.

   Slet
  6. Giver et nik med, giver dig helt ret. :)

   Slet
  7. stinemor, er enig og har også gået med samme følelse længe uden at "turde" sige noget. Så dejligt at høre jeg ikke er den eneste.

   Slet
 6. Jeg synes, det er så ærgerligt at folk ikke kommentere. Jeg læser stort set alle andres indlæg via min iPad og har ingen problemer med at ligge kommentarer fra min den. Jeg forsøger selv at huske at ligge hilsner ved andre, men synes godt at jeg har kunne mærke, at mine kommentarer på mine egne indlæg er dalet på det sidste. Øv bøv for jeg bruger faktisk en del tid på at lave gode indlæg, og lysten falder altså hvis ikke man får lidt igen.
  Ja det er blot min holdning, men synes da også det er træls når folk har koder på, det hader jeg også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er møg besværligt at kommentere fra iphone og jeg ejer ikke en ipad. Så det gør det meget værre for mig igennem bloglovin på mobilen og da jeg læser ca 50 indlæg om dagen kan jeg ikke trykke ind på hver blog og smide en kommentar men gør det engang i mellem alligevel :)

   Slet
 7. Jeg sad og ventede på dit og det her indlæg. Jeg tænkte nemlig nok at du ikke har mærket noget til de færre kommentarer og de færre sidevisninger. Det kører bare for dig, med det her blogging, jeg synes virkelig du er sej. Stor respekt til dig :) Og tak, for din fantastiske blog.
  Jeg giver dig helt ret i, det med de koder! - Det er vildt irriterende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bare sød! Jeg har overhovedet ingen problemer - luksus ;)

   Slet
 8. skønt at finde din blog af omveje :-) Og herligt indlæg som rusker lidt op!! Jeg er efterhånden holdt op med at følge og kommentere hos "primadonnaerne", for det er ærgeligt når man bruger en lille smule tid og lægger en kommentar (mener det også godt) og ikke ved om den overhovedet bliver læst eller om de overhovedet har været på andre blogge end deres egen! øv bøv, lad os bare sige det ærligt ;-)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!