onsdag den 2. oktober 2013

Guld som ingen så

Forleden gik jeg lige forbi genbrugen - det kommer jeg tit til - men kigger også bare tit.

Der stod den her

Den kostede vist 40 eller 50 kr. og selvom den er i produktion igen - så er det ikke sikkert den er der den dag jeg har et barn og et stort nok barn til at bruge den. Så haps!

Damerne sagde de havde haft den stående i 14 dage! Det forstår jeg ikke - for ved mange har søgt den længe - men måske er det fordi de ikke forstår sig på guld - eller hellere vil give 300 kr og køre i IKEA efter den.

13 kommentarer:

 1. Det er en skøn stol - Jeg har haft min i mange år efterhånden, og er vildt glad for den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - så kan jeg roligt gemme den.

   Slet
 2. Den stol er fantastisk. Vi har to stk. Den første købte vi da Emma skulle bruge Danstolen i 3 mdr.'s alderen. Sille var
  2, 5 år og elskede stolen fra start. Da Emma blev 1, 5 år ville hun ikke sidde i sin Danstol mere, men i sådan stol som Sille. Dengang kunne stolen kun købes i Taastrup, så hurra for at min søster bor i Dragør.
  Stolene bruges ved Emmad skrivebord og skal helt sikkert gemmes på loftet, når de ikke bruges mere.
  Super køb du har gjort dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det lyder rigtig fedt at den udover at være lækker at se på også kan anvendes i lang tid. Jeg gemmer den væk indtil den en dag skal i brug.

   Slet
 3. Den er altså også bare så fin! Jeg drømmer også om den stol til Poeten, så den skal hun have, når der engang kommer en lillebror/lillesøster til og skal overtage triptrappen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok holde øje for dig hvis jeg skulle være heldig to gange! Men ellers forhandles den i IKEA igen til 299 kr.

   Slet
 4. Svar
  1. Tak! Jeg har også gemt den godt væk så jeg har den til en dag.

   Slet
 5. Det er en god stol :-) Jeg købte en på loppemarked til en 20 er, som jeg har malet hvid og nu bruger Laura den når hun er på besøg :-)
  Den stol skal du nok blive glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert. Overvejer også at male - men det må blive til den tid!

   Slet
 6. Godt hittet. Sjovt som det er forskellige ting vi jagter ikke? Du lod måske noget andet stå som der er en anden der ville nappe med det samme...

  SvarSlet
 7. Super køb og godt spottet! Havde jeg opdaget den hos genbrugen så var den godt nok også hapset med hjem lige med det samme! Vi skal ud og købe den i Ikea til Liam lige så snart der går børnepenge ind i slutningen af oktober :D

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!