lørdag den 19. oktober 2013

Sy til en baby: Brug dine stofrester

Jeg elsker genbrug, jeg elsker projekter hvor man bruger det man har og ikke mindst projekter hvor små stofrester kan blive til noget.

Derfor var jeg nødt til at høre Eva fra Malika og Rosa om hun tit havde stofrester, som bare endte i skraldespanden (eller i stofrestekassen på hendes side - hvor du sparer 40 %!).
Hun sendte mig overraskende mange stoffer - og dem vil jeg i forbindelse med 'Sy til en baby' anvende til alle mulige projekter. Jeg synes nemlig at baby ting og tøj er oplagt til brug af rester - grundet størrelsen - men også sammensætningen af mange stoffer til en ting (patchwork-agtigt).

Da bunken er så stor kommer jeg næppe igennem dem alle i november måned - men de vil ligge under mit tag 'Brug af stofrester' til inspiration for hvad du kan bruge dine små rester til.


Posen med bånd er guld værd (der er allerede mange ideer til brugen af disse)
Glæder mig til at vise jer hvad jeg finder på - jeg har selvfølgelig allerede klippet og syet lidt op - men I må vente til november :)

8 kommentarer:

 1. Spændende, spændende... Jeg sidder her og tænker at alt det jeg har foreberedt da bare bliver vildt kedeligt i forhold til alle I andres ting...

  Nu må vi se ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er spændt på hvad du har fundet på - nu skal du jo selv snart have en lill bebs :)

   Slet
 2. Nej, hvor en fed pakke at få! :-) Jeg glæder mig til at se, hvad du får du af det - og ja, det er helt sikkert oplagt at få brugt sine rester til babytøj.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men så meget tøj bliver der nok ikke, for stykkerne er lidt mindre, men jeg skal i tænkeboks og rigtig finde gode projekter så genbrug og rester kan komme i spil!

   Slet
 3. Hvor er du bare heldig, sikke en pakke :o)
  Glæder mig til at se hvad du får lavet i november måned af babytøj og tilbehør :-)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog en fin ide, og dejligt eva er med på den. Det er altså god stil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så god stil af Eva - hun har ikke været nærig!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!