tirsdag den 11. februar 2014

TAK og noget om at være hurtig og vise sin interesse

Tak for alle jeres mange inputs omkring kreakælderen. Tak fordi I er interesserede i at være med!

Jeg håber det er noget jeg kan realisere. Som mange af jer ved har jeg lige knap 2 mdr med specialet tilbage, så det bliver først realiseret (hvis det gør) engang i april måned.
Jeg har allerede et potentielt lokale, og derfor vil jeg gerne høre hvor mange der realt kunne tænke sig at være med, da jeg skal afveje omkostninger og plads - og derefter se om det overhovedet er muligt at få til at løbe rundt.

Derfor alle jer som reelt er interesseret og som ville komme til informationsmøde, vil I ikke sende mig en mail med jeres navn og adresse? Jeg laver en liste med potentielle medlemmer.

Det praktiske I skal overveje før I tænker om det er noget for jer:
Medlemskontigent bliver omkring 200 kr pr måned (jeg regner med at man betaler kvartal og det bliver nok omkring 700 kr, da der udover leje skal betales el og varme). Det afhænger selvfølgelig af hvilket lokale vi får, hvad det koster, hvor mange vi har plads til osv. Men regner med dette er beløbet.

Der vil være en fast hverdagsaften hvor vi holder kreaklub i tidsrummet 18-22. Man kan komme og gå som man vil.

Derudover kan medlemmer låne lokalet efter aftale. Kunne forestille mig jeg selv nok hænger ud dernede en gang imellem udover den faste aften - og det ser jeg gerne andre også gør. For rummet skal jo bruges.

Hvis vi får nogle workshops med udefrakommende op at køre vil medlemmer have visse fordele. Enten gratis adgang eller rabat.

Medlemmer får mulighed for småsalg af deres egne ting fra lokalet. Det foregår kun den åbne hverdagsaften, hvis personen vel og mærke selv er tilstede.

Medlemmer har mulighed for at medbringe gæster efter aftale. Gæster betaler et lille beløb for at deltage til kaffe/interiør kassen.

Lokalet ligger lige ved hjørnet af fælledparken/jagtvej, der er ca 1 km fra Svanemøllen st, lidt over 1 km fra Ryparken st, der går bus lige til døren (du skal gå mellem 150 og 400 m fra busstopstedet afhængig af hvilken bus du tager). Ellers kan du jo hoppe på din cykel

Medlemmer får mulighed for en form for opbevaring af igangværende projekter. Forhåbentlig et sted at låse maskiner inde og ellers en form for opbevaring til hvert medlem vil blive prioteret højt.

Rummet vil indeholde klippebord, borde til at sidde og arbejde ved, forhåbentlig lille te køkken, toilet, plads til fælles opbevaring. På længere sigt vil der kommer flere fælles materialer, men det kræver både en form for indtjening til lokalet samt medlemmernes engagement og fælles ønsker (som afstemmes mere på informationsmødet).

Jeg har sikkert glemt en hel masse men det er de tanker jeg har om projektet lige nu.

Jeg laver listen som mails'ene kommer ind, og rækkefølgen for hvem der kan blive medlem afhænger af listen. Så hvis du seriøst overvejer det, så skynd dig at send en mail. Det er vigtigt for mig at vide omfanget af hvor mange der kan tænke sig det, før jeg lejer for store/ for små lokaler.

Ellers mere information i april eller løbende inden da.

4 kommentarer:

 1. Det er sgu en ret fed idé søde.

  SvarSlet
 2. Det lyder så spændende :) Du har virkelig et iværksætter gen, det misunder jeg dig :)

  SvarSlet
 3. God ide, en skam der er så langt til Kbh

  SvarSlet
 4. Åh jeg ville SÅ gerne!! Men jeg har bare ikke plads i budgettet, da det er så stramt!
  Håber på jeg kan joine jer senere hen når jeg (forhåbentlig) får elevløn og det ikke er så begrænset med penge ;)
  Det er virkelig en SUPER god idé Anne-Sofie! Jeg vil helt sikkert gerne med som gæst en dag, det burde der nok være penge til ;)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!