mandag den 10. februar 2014

En kreakælder

Jeg har fået en ide, og den er stadig meget på ide basis.

Jeg lufter den for at høre jeres mening, jeres interesse til min videreudvikling af konceptet.

Jeg kunne godt tænke mig at åbne en kreakælder.
Ideen opstod egentlig fordi jeg gerne ville have et sted at have mine mange kreasager.
Så tænkte jeg på hvor fedt det er at mødes med andre og nørkle.
Jeg vil gerne administrere stedet og jeg vil gerne have plads til mine egne ting, derfor et sted tæt på min bopæl. Men samtidig ville det også være fedt hvis andre ville benytte det.

Jeg har rigtig mange tanker og ideer omkring hvordan konceptet kunne være:

Medlemskontigent, bestemte åbningsdage, åben for medlemmer, åben for alle, fri afbenyttelse for medlemmer, workshops, småsalg, kreaklub, salg af små kits med materialer til bestemte ting osv osv.

Men jeg vil gerne høre hvad jer derude som kunne overveje at være med ville synes var godt?

Hvad ville I få brugt mest? Hvad ville I sætte pris på på sådan et sted? Ville du være medlem? Ville du komme engang imellem og give et lille symbolsk beløb til at dække noget af huslejen? Skulle du have plads til dine egne ting eller ville du bare tage et projekt med når du kom?

Det praktiske indtil videre: Den kommer til at ligge på Ydre Østerbro, nærmere bestemt tæt på fælledparken og Jagtvej, ikke langt fra Svanemøllen st. eller Ryparken st.

Skriv gerne en kommentar eller en mail med jeres ideer.

Skriv også gerne en mail hvis det er noget du seriøst ville overveje (du kommer ikke til at have noget økonomisk ansvar, det påtager jeg mig. Jeg er bare nødt til at kunne dække de få udgifter nogenlunde - derfor vil stedets størrelse osv selvfølgelig afhænge af hvor mange som vil være med.)

Jeg arbejder videre og jeg vender tilbage med mere information, evt. et møde for interesserede.

14 kommentarer:

 1. Jeg kunne bestemt godt være interesseret :-)
  Jeg synes det ville være vigtigt at der var plads til at sy (klippebord og bord til symaskine) jeg ville ikke have behov for plads i rummet, når jeg ikke var der. Men for mig vil det være vigtigt at der er gode parkeringsmuligheder :-)
  Mvh
  Karin

  SvarSlet
 2. Det er en mega god idé!
  Jeg kunne godt bruge at man kunne have lidt ting liggende der - ikke meget, men bare så der ikke nødvendigvis skulle slæbes en masse frem og tilbage. Jeg ville nyde det var nogle faste tidspunkter der var "åbent" så der var andre kreafolk og man også kunne udveksle erfaringer.
  Jeg tror ikke jeg ville købe småting der altså fx kits og sådan.
  Et klippebord kunne være mega fedt så man ikke skulle rode rundt på gulvet.
  Jeg ville ikke have noget imod at give et symbolsk beløb, så længe det var et overkommeligt beløb.
  For mig ville en lokation tæt på en station være yndlings.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for input. Du slipper nok ikke uden om en større diskussion/ide udveksling af emnet næste gang vi ses :)

   Slet
 3. Jeg bor alt for langt ude på landet til at være med, men synes ideen er SÅ god og vil gerne give mit besyv med :-)
  Jeg ville helst betale et kontingent og så have en fast arbejdsstation, hvor man kunne have lidt stående. Er ikke så god til "ud-af-huset" krea, medmindre det er strikketøj eller andet meget mobilt håndarbejde, så jeg ville få mest ud af det hvis man kunne have et lille lager. Ligesom jeg også synes det er vigtigt at man har mulighed for at lade noget stå til næste gang. Enten hvis tiden løber fra en, eller man har noget der skal hærde/tørre/whatever.
  Og så ville jeg også foretrække faste åbningstider. Både for at kunne lade sig inspirere af andre, men også så man kan holde sig selv op på at (f.eks) "torsdag er altså kreadag!" Ellers synes jeg nogen gange kreativiteten bliver ædt op af hverdagen :-(

  Det blev en længere smører, jeg blev bare så begejstret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne godt bruge en meget længere smørre! Jeg er glad for dit input, tusind tak! Der er mange elementer i hvad jeg selv tænker.
   Tak for det.

   Slet
 4. Jeg synes, at det er en rigtig god idé og jeg synes, at det er fantastisk, at du gerne vil påtage dig administrationen. Jeg tror nemlig, at det godt kunne gå hen og blive en ret stor opgave! (Jeg er nok lidt kyniker, når det kommer til foreningsliv. :)) Jeg tænker, at det vil være lettest for dig, hvis du opkræver kontingent over en længere periode ad gangen (fx halvårligt) og at du (måske sammen med et par andre) sætter nogle husregler, som du selv vil kunne leve med. Derudover vil jeg forslå, at man kan få et lille skab, som kan aflåses, så man fx kan have symaskinen stående sammen med lidt andre ting. (Dog skal alle lige huske, at ting der er placeret uden for hjemmet i mere end et halvt år ad gangen ikke altid er dækket af forsikringen!) Jeg tilslutter mig ønsket om et klippebord!
  Jeg har mange flere tanker omkring emnet, så du siger bare til. Men jeg ville gerne prøve at være med! Især hvis du kan finde noget i nærheden af en station.

  Jeg glæder mig til at høre endnu mere.

  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Astrid
   Tak for dine inputs! Det sætter jeg rigtig stor pris på. Der kommer selvfølgelig mere information. Nok på den anden side af mit speciale.
   Kh

   Slet
 5. Jeg syntes det er en super idé og tænker også i kontingent, klippebord og sted til egne ting. Hvor det ligger henne, er jeg lidt græsk overfor, da jeg enten vil komme i bil eller på cykel. Ellers er jeg ret enig med de andre, ville elske at komme et sted hvor der kom andre kreative personer og få noget fra symaskinen uden at skulle være bekymret for om børnene vågner ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ann.
   Tak for din interesse. Hvis det bliver realiseret så kommer det til at ligge på ydre østerbro nær fælledparken og jagtvej. Det er i cykelafstand fra både ryparken, svanemøllen og nordhavn st. og der går busser lige til døren. Der er gratis parkering såfremt du selvfølgelig kan finde en plads.
   Jeg vender tilbage med mere information når jeg har det.
   Kh

   Slet
 6. Synes det lyder som en rigtig god idé, som jeg klart er interesseret i.
  Synes også at det vil være smartest at opkræve et fast kontingent, og have faste åbningstider, måske også "tema-dage" hvor der kunne være udveksling af idéer om emner som fx papir-krea, hækling, syning, strikning osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie
   Du er ude i fuldstændig noget af det konceptet nok bliver!
   Glæder mig til at fortælle mere og håber det bliver til noget.
   Kh Anne-Sofie

   Slet
 7. Det er en super idé!
  Umiddelbart tænker jeg også kontingent og en fast dag + evt andre krea dage. Jeg vil ikke have brug for opbevaring, da jeg pt mest gør mig i mobile kreating :)

  Mvh Jo

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jo
   Tak for input. Det er vist også sådan det kommer til at køre.
   Men du kan nok få en lille plads hvis du har noget du ikke gider slæbe rundt med.
   Kh Anne-Sofie

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!