tirsdag den 14. oktober 2014

Stadig få ledige pladser til kreatræf i Kreakælderen den 1. November

Der er stadig et par ledige pladser til vores store kreatræf den 1. November i Kreakælderen.

Som en lille ekstra ting giver jeg et lyn hæklebegynderkursus i at hækle rundt, hvilket især bruges til figurer.Ellers er programmet at vi starter med noget fælles morgenmad og lære hinanden lidt bedre at kende. Derefter er der fri leg, hæklekursus for dem som har lyst og måske lidt andre små workshops indtil frokost, hvor vi spiser frokostbuffet hvor alle medbringer en lille ret til. Om eftermiddagen er der selvfølgelig kaffe og kage. Og ikke mindst en hammer lækker goodiebag vi er ved at sammensætte - og vi tør godt love at der er nogle virkelig lækre sager i den allerede!

Og så skal der ellers bare kreeres, så tag symaskinen under armen, garnnøglerne i tasken, eller hvad du måtte have lyst til at nørkle med og kom til en dag fyldt med krea sammen med en masse skønne andre damer i vores store lokaler - der er masser af plads til at udfolde sig, da vi endda har lånt lidt ekstra plads til dagen.

Vi har valgt at ligge det en lørdag, så der er mulighed for at hænge ud længere hvis energien og stemningen skulle være til det!

Spørgsmål og tilmelding sker via mail til mig på fingernemblog@gmail.com - der er få pladser tilbage.

3 kommentarer:

  1. Jeg har lige sendt dig en mail :) Måske jeg endelig lærer at hækle ? :) vh Pia

    SvarSlet
  2. Svar
    1. Ja det bliver super hyggeligt! Skal du ikke være med?

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!