mandag den 27. april 2015

Den blødeste køredragt

Jeg fik syet kanter på i går, så nu er køredragten i lilla til lillefisen klar. Den er SÅ blød.

Fleecen er teddyfleece fra stof2000, med en langhåret side og en korthåret side. Den korte har jeg vendt ind af og er sindsygt blød og den lange, som er næsten lige så blød, ud af. Så får både baby og mor noget ud af at have den på/bære!

Den har fået stribede ribkanter, hvilket er ret fint hvis jeg selv skal sige det. Overvejer om jeg skal lave en med ombuk på hænderne i den næste størrelse, så den kan bruges når det bliver lidt koldere uden at have vanter på.


Før jeg kendte kønnet har jeg også syet en i blå. Lige så blød, men ikke lige så piget. Den kan fungere som ekstra, eller komme i gavekassen indtil der melder sig en lille dreng på banen. Den kan også købes hvis nogen skulle være interesseret, 200 kr, str 68.


Dragterne er lukket med de - fantastiske - KAM knapper. Det kan bare bruges til alt!

2 kommentarer:

 1. Begge to er rigtig søde. Det er jo helt vildt hvor meget du har klar, og der er endda længe til din barsel - det eneste jeg havde klaret 3,5 uge før termin var at bestille barnevognen:-) Jeg kunne lære noget af dig!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Du havde jo også Emil. Jeg har ventet på hende længe, så noget er også fra lageret ;) Men kan godt lide at være klar, det bliver jo nok lidt af en omvæltning når hun kommer :)

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!