onsdag den 29. april 2015

Slyngevugge

Søndag morgen sendte jeg kæresten på sidste fisketur inden han igen skal i gips med armen, og bruge 6 måneder på genoptræning efter.

Jeg tilbragte dagen i Kreakælderen og fik syet den fineste slyngevugge til vores lille pige.


Jeg har taget mange billeder, lavet tegninger, skrevet mål osv. så inden længe kommer der en opskrift på bloggen hvis du også skulle have mod på at lave en.

Jeg har brugt under 150 kr på materialer i alt, så der er mange penge at spare ved at lave den selv!

Måske ser slyngevuggen lidt høj ud i siderne (som egentlig er enderne), men når først vægten kommer i og baby har ligget der et par gange, så passer det nok helt perfekt. Og så kan den jo åbnes med knapper i begge ender.

Der er virkelig meget plads nede i den! Jeg har lagt en madras med liggemål på omkring 80 cm dernede i, og der kan mindst være en på 120 cm!

Jeg er virkelig godt tilfreds, og glæder mig til at bruge den - og til at dele opskriften med jer. Den er slet ikke så svær at sy.

Den er lavet forholdsvis kønsneutral med hvide knapper i lukningen og ingen blonder (det var lidt svært for mig). Det eneste som skal skiftes ud er afstandspinden hvor snorerne sidder på - hvis der skulle melde sig en dreng på banen.

1 kommentar:

  1. Hvor er den fin, glæder mig til at du lægger opskriften ud ;-) har nemlig lovet at sy en til min datter og mit barnebarn

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - så jeg ved du læser med - det gør mig glad!